Onze merken

Handige tip: omdat wij in Zwolle niet alle meubelen hebben staan, kun je onze producten ook bekijken bij een van onze leveranciers in hun showroom in Barneveld. Hier vind je de collectie van Mattz, Eleonora en By-Boo. U kunt u ook laten adviseren bij onze Room108-winkel op Hoogstraat 9 in Veenendaal.

room108-onzemerken-Lounge.jpg

Room108

Stel je eigen (hoek)bank samen! De collectie van Room108 is bijzonder: je stelt er namelijk helemaal zelf je eigen (hoek)bank mee samen. Zoveel mensen, zoveel wensen. Room 108 biedt volop mogelijkheden en oneindig veel opstellingen.

eleonora-onzemerken-Lounge.jpg

Eleonora

Vintage, Scandinavische en industriële meubels. Eleonora heeft een scherp oog voor iedere stap die nodig is om meubels op de markt te brengen. Van het maken van eigen gepatenteerde designs tot de kwaliteitscontrole op de productielocatie.

dutchbone-onzemerken-Lounge.jpg

Dutch Bone

Geïnspireerd door stijlen en sferen uit diverse landen en culturen. De collectie van Dutch Bone is gebaseerd op warme aardetinten die in ieder huis passen.

mattz-onzemerken-Lounge.jpg

Mattz

Oosterse sfeer en origineel, duurzaam materiaal. Mattz haalt de mooiste dingen uit Azië naar Nederland en is prachtig te mixen met de meubels van Eleonora.

ByBoo-onzemerken-Lounge.jpg

By-Boo

Trendy, bijzondere en sfeervolle woonaccessoires. By-Boo haakt in op actuele woontrends maar geeft er altijd net een andere draai aan. By-Boo kiest vol overtuiging voor opvallende woonstijlen en gave woonitems die gaan om gevoel, puur lef én inspiratie.

zuiver-onzemerken-Lounge.jpg

Zuiver

Frisse, moderne, lichte meubels. Het design van de meubels van Zuiver is functioneel, puur en Scandinavisch. Het merk laat in alle meubelen invloeden van over de hele wereld zien.

eurogros-onzemerken-Lounge.jpg

Eurogros

Vloerkleden, karpetten en tafelkleden van de beste kwaliteit. De kleden van Eurogros komen van over de hele wereld en zijn echte sfeermakers voor ieder interieur. Kleden van vintage tot strak, van klassiek tot minimalistisch en van rond tot vierkant.

towerliving-onzemerken-Lounge.jpg

Tower Living

Een trendsettend en toonaangevend merk met een grote meubelcollectie, waaronder complete woonprogramma’s, tafel- en kastencollecties en een ruime keuze aan zitmeubelen in vele kleur- en stofmogelijkheden. Van romantisch & landelijk tot eigentijds & functioneel of stoer & industrieel.

Vase The World - Onze merken

Vase the World

Light & Living - Onze merken

Light & Living

Brinker Carpets - Onze merken

Brinker Carpets

arte.jpg

Arte muurbekleding

Scroll naar boven